Töltés

Szolgáltatások

Vállalati teljesítménymenedzsment és szoftverbevezetés

A sikeres vállalkozás záloga a folyamatos előrehaladás. Ez csak abban az esetben valósítható meg, ha a cégvezetők kezében egy olyan vállalatirányítási és vezetői információs rendszer van, ami támogatja őket céljaik elérésében.

Kontrolling: pénzügyi tanácsadás, döntéstámogatás

Sok vállalatnál nagy hangsúlyt helyeznek a minőségi szolgáltatásra, a színvonalas termék előállításra vagy éppen a kiszolgálásra. Ugyanakkor sok esetben hiányosak a visszacsatolások és az eredményességi mutatók.

Pályázatírás, projektmenedzsment

A pályázatírás és projektmenedzsment olyan különálló szakterület, amely gyakorlati tapasztalatot, szaktudást és kellő rutint igényel. A kísérletezgetések helyett, a siker érdekében célszerű külsős szakértőt bevonni, aki szakértelmével és naprakész tudásával átlátja, valamint kiválóan menedzseli a folyamatokat.

Könyvelés és bérszámfejtés

A számvitel több, mint számlák időrendben történő rögzítése és lekönyvelése. A könyvelés több, mint pusztán havi költség. Sokkal inkább olyan befektetésként célszerű megítélni, ami biztonságban és nyugodt üzleti háttér formájában térül meg.

Közbeszerzés, piackutatás és piacszerzés

A közbeszerzés azon területek egyike, amely a legtöbb cég napi munkamenetébe már sem időben, sem energiában nem fér bele. Emiatt azonban kár lenne lemaradni a közbeszerzési pályázatok által kínált kedvező lehetőségekről. Ilyenkor szakértő segítség bevonása a leghatékonyabb megoldás.

Személyi és életvezetési tanácsadás, pszichológia oktatás és life coaching

Profiktól soha nem ciki tanácsot kérni. Ma már egyre többen ismerik fel az életvezetési tanácsadás jelentőségét és az üzleti életre gyakorolt pozitív hatását.