Töltés

Rólunk

Rólunk

A csapat, ami a vállalatok támogatásában részt vesz

Szakembereink naprakész információkkal és szakmai támogatással állnak rendelkezésre, ami ügyfeleink visszajelzése alapján nagy segítség a döntés előkészítésben, a stratégiai vagy a pénzügyi tervezésben.

Dr. Kurucz Norbert

Jogász, közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, közbeszerzési referens

Norbert igazi kreatív menedzser, aki mentorként ott áll a cégvezetők mellett és támogató együttműködésével segíti elő a partnerek eredményességét. A cégek fejlesztésében, céljaik megvalósításában, belső folyamatok optimalizálásban és új üzleti lehetőségek felkutatásában hiánypótló munkát végez. Kellő tapasztalattal és rutinnal rendelkezik a hazai és uniós pályázatok írásában és menedzselésében, ami nagy kincsnek számít ma az üzleti életben.

Dr. Kuruczné Tóth Tímea

Közgazdász, műszaki menedzser, mérlegképes könyvelő

Tímea vérbeli pénzügyi szakember, aki ragyogóan kiismeri magát a számok világában. Gyakorlott a könyvelésben, pályázatírásban és a projektmenedzselésben. Mivel kereskedelmi tapasztalatokkal is rendelkezik, nem jelent problémát számára globálisan átlátni a cégek tevékenységét és hasznos javaslatokkal elősegíteni a folyamatokat.

Serfőző Nóra

Agrármérnök, reklámmenedzser, személyi- és életvezetési tanácsadó, pszichológus oktató, pedagógus

Nóra magával ragadó személyisége igazi hajtóerő a cégvezetők számára. Ösztönzése és motivációja jó hatással van az üzletmenetre, személyes életutakra és a vállalati kapcsolatokra egyaránt. Üdítő tevékenysége az egyéni pszichológia, valamint a személyi- és életvezetési tanácsadás területéhez kapcsolódik. Évtizedes kommunikációs tapasztalata hasznos az üzlet minden területén.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Azoknak a kis és középvállalkozásoknak nyújt hasznos támogatást szolgáltatásunk, akik
  • fejlesztéseik finanszírozásához keresik az optimális megoldásokat,
  • elsősorban saját szakmájuk mesterei és jogi, közgazdasági, pénzügyi ismeretek hiányában nem képesek olyan léptékben fejlődni, mint szeretnének,
  • tisztában vannak a tervezés fontosságával, de a megvalósításban és a kitűzött célok elérésében szakmai segítségre van szükségük,
  • igénylik, hogy mindennap pontos képpel rendelkezzenek saját tevékenységükről, a pénzügyi helyzetükről, a tevékenységük eredményességéről,
  • rájöttek arra, hogy érdemes a személyiség fejlesztésre is időt szánni, mert felismerték, hogy hosszú távon ez jó hatással lesz az üzletre is.
Szívesen segítünk Önnek is céljai megvalósításában! Kérjen személyes konzultációt!