Töltés

Csatlakoztunk a VOSZ Békés Megyei Szervezetéhez

Csatlakoztunk a VOSZ Békés Megyei Szervezetéhez

Vállalkozásunk 2015.03.24.-én csatlakozott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Békés Megyei Szervezetéhez (5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6. III/8.)

A Szövetség célja, hogy a vállalkozások, valamint ezek, illetve ezek tagjai által létrehozott jogi személyek tulajdonosi és munkáltatói érdekképviseletét lássa el Magyarországon és az ezirányú nemzetközi szervezetekben. Tevékenysége során a Szövetség képviseli a Magyarországon működő tőke és a tőkét működtető vállalkozások, illetve menedzserek érdekeit.


Cégünk 2010-ben történő megalapításakor fogalmaztuk meg azon célunkat is, hogy a vállalkozásunk tevékenységével járuljon hozzá a térség és Békés megye gazdasági súlyának és szerepének megerősítéséhez, a vállalkozások és munkavállalók helyben maradásához, a fenntartható gazdálkodáshoz. 
Azért csatlakoztunk a VOSZ Békés Megyei Szervezetéhez, hogy vállalkozásunk aktív részt vevője és szerepvállalója legyen egy olyan alulról építkező szakmai fórumnak, amely képviselni tudja a mindenkori kormányzat és törvényhozás előtt ügyfelei és saját érdekeit.