Töltés
Nálunk az ügyfél nem vevő,hanem stratégiai partner!
Nálunk az ügyfél nem vevő,hanem stratégiai partner!

A huszár átugorja az akadályokat.

Nem problémát lát, hanem lehetőségeket és kihívást.

Pont így látjuk mi is vállalkozását!

Ismeri a huszár küldetését a sakkban?


A huszár az, aki a vezér keze alá dolgozik és győzelemre vezetheti az egész csapatot. Mivel másként mozog, mint a többi játékos, több oldalról rálát az adott szituációra, így észrevesz olyan lehetőséget is, amit a vezér nem. A ló fürge és rugalmas, pontról pontra ugrik előre, ráadásul átugrat minden akadályon.

Szeretne Ön is egy olyan stratégiai partnert, aki sikerre viszi a cégét? Olvassa tovább, miben tudjuk támogatni vállalatát!

Bővebben

Sajtóközlemények

Összes megtekintése

InfoGrid 0.5

 

A termelés-, és vállalatirányítási rendszer azon gyártási és feldolgozóipari tevékenységet folytató mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt támogatást, amelyek működési szerkezete, termelési folyamata összetett és szükséges számukra, hogy egzakt, valós idejű információt kapjanak tevékenységük eredményéről. A továbbfejleszthető modulokból álló szoftver biztosítja az üzemi tevékenység teljeskörű nyomonkövethetőségét és az információcserét.

Az InfoGrid vállalatirányítási szoftver termékcsaládot alkotó termékek moduljai egyedi igények szerint kerülnek kivitelezésre az ügyfél működési, szervezeti modelljének megfelelően, mely modulok továbbfejleszthetők, átalakíthatók és integrálhatók.

Az InfoGrid 0.5 szoftver a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 azonosítószámú, "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" megnevezésű felhívásban és a Modern Vállalkozások Programja szerinti feltételek figyelembevételével kedvezményes áron, vissza nem térítendő támogatás igénybevételével finanszírozható.

Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában a +5% többlettámogatás jár.

A terméktörzs szabadon kialakítható csoportosítást tesz lehetővé, melyek hierarchikus szerkezetbe rendezhetők. Két típusba sorolhatók a termékek: egyszerű és összetett. Összetett termékek esetén minden összetevőhöz beállítható az alapértelmezett megmunkálás lista.

A megmunkálások törzs tartalma szabadon alakítható. Minden megmunkálást kötelezően egy műveletcsoportba sorolunk be. Minden megmunkálás esetén beállítható az ún. geometria (kerület vagy felület), amely automatizálja az egyes megrendelések rögzítése során az adott megmunkálásból szükséges mennyiség számítását.

A rendszerben az árlisták az alaptermékek és a megmunkálások függvényében alakíthatók ki. Az egyes megmunkálások árlistánként rendelkezhetnek alapárral, illetve alapterméktől függő árral is. Az egyes partnerek különböző kedvezményekben részesíthetők már az egyes termékek vonatkozásában is. A megbízók által igényelt beépítési munkálatokhoz szükséges teljeskörű ajánlatkészítési modul a kalkulációs funkcióin keresztül nyomonkövethetővé teszi a teljes ajánlatadási folyamatot. Az ajánlatkészítés során a partnerek részére személyre szabott változatok állíthatók ki. Az ajánlatkészítő modul automatikus dokumentációgenerálással rendelkezik, így esztétikus formátumú ajánlati dokumentáció nyújtható át az ajánlatkérők számára.

A megrendelések modul a teljes körű vevői igények rögzítését teszi lehetővé. Az igény felvétele során lehetőség nyílik a partneradatok, elérhetőségek, kért és vállalt határidők, megjegyzések rögzítésére. A befogadott megrendelések és a létrehozott munkalapok listájáról e-mail alapú visszaigazolás küldhető ki. A megrendelőhöz hozzárendelt árlisták közül választva lehet a munkalapok, így a teljes megrendelés, árazását automatikusan elvégezni. Felárak, valamint kedvezmények is alkalmazhatók munkalaponként. A beárazott munkalapokról szintén e-mail alapú értesítés küldhető ki. Az elkészült munkalapok a termelési szakaszba kétféle módon kerülhetnek ki, egyrészt a munkalap adataiból generált PDF formátumú dokumentum kinyomtatásával, másrészt táblagép alapú mobilapplikációban ún. elektronikus munkalapon.

A rendszerben lehetőség van a munkalapok vagy teljes megrendelések exportjára az ún. "Opty" rendszer, valamint egy külső számlázó rendszer számára. Az "Opty" rendszer az alapanyagok felhasználásának leghatékonyabb módját biztosítja. A külső számlázórendszer számára megfelelő szerkezetű és adattartalmú tranzakciós fájlok készülnek a munkalapok tartalma alapján.

Az elkészített munkalapok teljes körű adattartalma elérhető egy táblagépre megvalósított applikáció segítségével, mely applikáció alkalmas az egyes raktárhelyek közti mozgások, valamint a külső telephelyen történő megmunkálások nyomonkövetésére. Online elérhetők a megmunkálásra várakozó munkadarabok alapadatai, valamint a hozzájuk tartozó műszaki rajzok is. A rendszer lehetővé teszi, hogy vonalkódolvasással vagy felhasználói interakcióval az egyes megmunkálások elindításának és befejezésének ténye naplózható legyen.
  • logo-1
  • logo-1
  • logo-1
  • logo-1
  • logo-1
  • logo-1