Töltés

Modern Vállalkozások Programja

Modern Vállalkozások Programja

Az e-Management Controlling Kft. és az Alcedo IT Solutions Kft. által alkotott konzorcium minősített beszállítóként vesz részt az InfoGrid vállalatirányítási szoftver termékcsaládja tekintetében a GINOP-3.2.1-15-2015-00001 programban.

A Modern Vállalkozások Program keretében kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső partnereink vonatkozásában, akik rendelkeznek a „Digitálisan felkészült vállalkozás” minősítéssel, az InfoGrid termékcsalád vállalatirányítási szoftverrendszer kapcsán 5% egyedi kedvezményt biztosítunk a nettó alapárból. Regisztrálok a kedvezményért!

vallakozzdigitalisan


Az InfoGrid egyedi igényekre adaptált termelés- és ellátásilánc-menedzsmentet támogató vállalatirányítási rendszer, mely kifejezetten a kereskedelmi, termelési, gyártási és feldolgozóipari tevékenységet folytató mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt megoldást annak érdekében, hogy az összetett működési szerkezet, termelési és áruforgalmi folyamat ellenére is egzakt, valós idejű információkat biztosítson a tevékenység eredményességéről, az üzemi termelés nyomonkövethetőségéről, az információcseréről, a megfelelő válaszok kialakításának lehetőségéről.

Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% többlettámogatás jár.


Az InfoGrid szoftver kedvezményes ára 39.900.000,- Ft + áfa, amely magában foglalja:

  • a felhasználószámtól független,

  • határozatlan időre szóló (időkorlátmentes) használati (licenc) jogot,

  • vállalati folyamatmenedzsment rendszer bevezetéséhez kapcsolódó szakértői szolgáltatásokat,

  • vállalati folyamatmenedzsment rendszer használatához nyújtott oktatás, betanítás költségeit,

  • vállalati folyamatmenedzsment rendszer alkalmazásához szükséges szaktanácsadási költségeket.További részletekről, lehetőségekről, egyedi kedvezményekről forduljon bizalommal Dr. Kurucz Norbert ügyvezetőhöz az info@e-management.hu e-mail címen vagy az Elérhetőségek menüpontban megjelölt információs csatornák valamelyikén.
Referenciák


mkmuveg

MKM ÜVEG DESIGN STÚDIÓ Kft.
lordes honey


LOURDES HONEY Kft.
weltimpex

WELTIMPEX Zrt.