Töltés

Konzorciumi partnerség jött létre az Alcedo IT Solutions Kft.-vel

Az e-Management Controlling Kft. menedzsmentje tovább bővítette a partnereik tevékenységét támogató szolgáltatások és szoftvertermékek körét azzal, hogy 2013.12.01.-én szerződést kötött az Alcedo IT Solutions Kft-vel.

Az együttműködés keretében partnereink számára olyan személyre szabott vállalati információs rendszereket, így ellátási láncmenedzsment, logisztika, termelésirányítási-, dokumentum. menedzsment rendszereket, továbbá mobil üzleti alkalmazásokat, csoportmunka, vezetői döntéstámogató megoldásokat tudunk kialakítani, amelyek a vállalkozások információáramlásának, teljesítményének folyamatos mérésével, a keletkezett adatok feldolgozásával és elemzésével hozzájárul partnereink fejlődéséhez és a hosszú távú üzleti sikerek eléréséhez.

Amennyiben már rendelkezik saját vállalatirányítási és vezetői információs rendszerrel, akkor cégünk abban is tud támogatást nyújtani, hogy milyen módon lehet a meglévő rendszert még hatékonyabban felhasználni a vezetői döntések teljeskörű előkészítése céljából.